Thursday, July 24, 2014

Kaki pun aurat. Take note!


I nak tegur sikit boleh. I tengok you pakai stokin ni dah macam orang berpantang, macam nenek-nenek pun ada jugak. Ke ada kudis kat kaki tu sampai you pakai stokin kaki. Tak malu eh?

Ouh  buat apa nak malu. I bukannya tak pakai baju. For your information, kaki tu pun aurat jugak. So, kalau tak tutup jadi tak sempurna rasanya. Sebab, aurat perempuan kan seluruh tubuh badan kecuali muka dan tapak tangan. Tak sebut pun kaki. So, wajib lah I pakai stokin kaki jugak kan? Stokin kaki tu murah pun. Syurga kan mahal.


Cukup Allah yang mengerti. Walaupun panas, rimas. Lillahi ta'ala. InsyaAllah, Dia permudahkan.

*angguk* faham.
Kau faham tak? (**,)


No comments: