Tuesday, October 29, 2013

Wordless wednesday (baby)

EH. Loading? Tak lah. Abaikan. Dia memang macam ni.
Mengada ngada. Tak ada apa.

tiba-tiba... rasa macam nak ada anak sendiri!!! :3
ehem3
 Rasa macam teruja pula bila tengok gambar ni. :')


*Gambar ni bergerak gerak , format gif. Menambahkan lagi kecomelannya*
˙·٠•●❤










Subhanallah.*tangan di pipi*
Comel kan! Okay. Jom pengsan beramai ramai. Bhahahahahar


Okey , for the last one... Comel kan?


" ♥,♥ "
Alololoo.... jangan la nanes ~ ^_^'


p/s : Bila tengok baby yang baru lahir, kulit pun merah merah lagi, halus mulus.
Then try to imagine bahawa kita dulu pun macam tu jugak.
Tiba tiba dah besar macam ni... Ehh , bila aku besar dan panjang macam ni?
Rasa macam, "Wahhh... Magic nya!!" Subhanallah... Allah sungguh hebat !
"Kejadian Manusia" Macam 1 magic, di mana magic yang Allah buat ni,
takkan ada 1 manusia pun yg boleh tiru ! Allahuakhbar ~  (",) 
*terpana selamanya dengan keHEBATan Allah bila tengok bayi...*

p/s : Whoaa. Kenapakah hari ni rasa macam nak ajak orang gaduh lah.

Harharhar. Eh apekah.

*sila abaikan* >.<


˙·٠•●❤

...wassalam...

No comments: