Saturday, March 16, 2013

No title lagi, boleh?

Bismillahirrahmanirrahim.. Assalamualaikum xD

Awat la comel sangat? Menyampah ow.. xD

Tekan sana, tekan sini.. akhirnya!! Fuhhh! Lama kot tak hupdate blog.. Lama sangat! Lamaaaaaa! Huhhhhh~ Alhamdulillah aku menang GA lagi.. Huhu.. Makin semangat nk join GA yang bloggers buat. Baru lepas exam ekcelly.. Huhu. Tadi, singgah blogskin nak edit blog tapi semua comel-comel banget! Geram!Then, tak jadi sebab malas. Huhu.. Kita nak mende uh tapi kita tak mau usaha.. Macam mana hasil nak dapat kan? Haihhh~ *geleng-geleng senyum* 

Berangan jadi duta Safi Balqis lettew. Ngeeee xD


Tatau nak cakap ape senanya. sekadar nak posting gambaq dalam blog yang tershinta (cinta) jerrr~ Ngeh3.. Btw, k.mas, k.maryam, k.dayah, k.aisyah and semua lah kakak-kakak and abang-abang dimana keputusan SPM mareka akan keluar pada Rabu or Khamis *tak pasti* semoga berjaya! Tahun depan giliran saya pula! Doakan saya jugaaa.. InsyaAllah :') Jika dipanjangkan umur kita jumpa lagiiii~ Tata..

No comments: