Wednesday, March 6, 2013

MTQSS 2013

Tarik nafas, hembus... Fuhh! Alhamdulillah..

Kat dewan.. Time tengah syok-syok dengar lagu, fon aku pun berbunyi.. Mak call! xD

Mak: Salam, kakak dapat nombor berapa?
Aku: Tak tau lagi, sekarang tengah kat dewan nak tunggu orang PPD sampai.
Mak: Ouh.. boleh jawab tak tadi?
Aku: Hehe, tak boleh laaa... banyak tak lancar *tersengih*
Mak: Lah.. kantoi... *mak gelak*
Aku: *senyum* Alah.. mungkin tahun ni bukan rezeki kakak kut.. Orang lain lah pulak kan?
Mak: Okay, gtg! Assalamualaikum..
Aku: Waalaikumsalam :')

Tahun ni tak tau kenapa nervous.. Huhu.. Terlupa ayat ekcelly.. Tapi, semua boleh la jawab! cuma ada yang terlupa sikit-sikit~ Huhu, tapi takdir.. Aku dapat tempat jugak.. Waktu keluar dari bilik pertandingan sambil turun tangga aku cakap sorang-sorang... *bagi semangat pada diri sendiri*  Husna, kalau tak menang takpe, mungkin tahun ni bukan rezeki kau... *senyum* Just relax and cool.. Allah kan ada xD Ohhha, aku dapat rempat ketiga! *tepuk tangan sikit* Dua kali pun jadilah.. Tap, tap! Alhamdulillah.. Shank yuu untuk mak abah and awak, awak, awak yang doakan saya... Shank yuu Allah..



*macam poyo je.. tak eh? entahlah.. xD*
Kak Mas pesan: Jangan tinggalkan hafalan ni.. Kekalkan, InsyaAllah.. Ada kejayaan menanti :')
Terima kasih semua! Sekian.. Tata.. Alhamdulillah xD

1 comment:

ejulz said...

Tahniah dik.. :)


Jemput join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan TERAWAL akan dapat Sticker Fridge Magnet @ Button Badge dari Cenderahati Akamika Gift .. Dapatkan hadiah2 menarik.. Cepat!! Cepat!! Hehe ^_^
"Segmen : Ucapan Selamat Hari Lahir buat "Si Gule" pada 19 Mac"