Wednesday, January 23, 2013

Segmen : + Follower 2013

Bismillahirrahmanirrahim... Assalamualaikum!
klik banner untuk join!
Sat2! Perhatian! Tiada tarikh tutup untuk segmen ini. Faham? Tak faham sudaaa... *tetiba jeee*

Followers: 376
Err... Aku senior kut! Kut je... Tapi aku baru form 4. Kiranya senior untuk adik2 (junior) kat sekolah aku la kan? Eh? Amende la yang aku tengah merepek ni? Hehe. *sila abaikan* :')
Saya senior~ blog ini telah beroperasi selama dua tahun sudaaa... Muda lagi! :D jangan risau~ :') Okay? Tata! (^_^)


6 comments:

Yaya NHA said...

Senarai peserta sudah siap , Mari kita tengok , Anda di senior section or Newbie section . Hehehe , Alang-2 tu promotee la sekali ye . XD

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-segmen-followers-2013.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog ni kalau sudi ye :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-follower-2013.html

Nao Mei said...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-follower-2013.html

follow dari segmen yang sama...sudi-sudi mai sini balik.. :)

Yaya NHA said...

PERHATIAN . ADA UPDATE YG GEMPAK , SILA KE BLOG YAYA UNTK MAKLUMAT .

Ubaidullah Jaafar said...

Join sama =)
http://www.ubaidullahjaafar.my/2013/02/segmen-follower-2013.html

Fadzlun 'Aqilah said...

dari segmen sama .
done follow :D

http://fadzlun.blogspot.com/2013/02/segmen-followers-2013-by-yaya-nha.html