Monday, December 24, 2012

Tutorial: SCM Music Player

Bismillahirrahmanirrahim... Assalamualaikum!

Okay, this is my first tutorial. Selamat mencuba~ :')
klik untuk tumbesaran
straight to the point je laaa~
|
|
|
|
------->  klik sini scmplayer :') korang choose la skin mne yang korang nak 
------->then, choose lagu kt youtube, copy url lagu mne yang korang nak. Banyak-banyak lagu pun takpe :)

contoh:---->
klik untuk tumbesaran

------> Korang paste kan url macam gmbr kat bwh tuuuu

klik untuk tumbesaran


Pastu, korang edit lah sama ada nak Auto Play or Shuffle Playback or Placement of Player Bar korang pilih top or bottom.

Tekan je mane-mane yang korang rasa korang patut tekan :')

Done! Selamat mencuba~


No comments: