Saturday, December 29, 2012

Segmen : Terjah Tahun Baru AisyahHumaira'

Bismillahirrahmanirrahim... Assalamualaikum!
klik banner untuk join! :')

Hadiah :
Topup RM30 [Top Referral]
Review Blog + Bloglist Setahun [Penerjah Paling Banyak]
Bloglist Setahun [Peserta Bertuah]
Hadiah Misteri [Peserta Awal | Tengah | Akhir
Err... saya harap saya lah peserta bertuah yang akan dapat apa2 je hadiah yang tergolong dalam kategori hadiah di atas... :D Hehe... (^_^)

Sat! ada hadiah jugak kte nak bagi kat kak.Niera. Walaupun tak seberapa. Ngeeee~ :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
(maaf kalau penat nak scroll ke sini) *takde keje* :D
*buat muka comel sambil tangan buat peace!{terlebey perasan sudaaa :p}* 


Moga bahagia hingga ke syurga~ Syurga Cinta! <3


34 comments:

Diya Sesame said...

hai.jom join :)
http://diyasesame.blogspot.com/2012/12/segmen-free-gifs-from-diya-sesame.html

♔ Cahaya Permata ♔ said...

Assalamualaikum . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

shadhira said...

Assalamualaikum.. dhira datang dri segmen yang sama : http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

hepy blogging :)

nur azian said...

gud luck ye..
sy dr segmen yg sme..

http://destinicinta.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

nur azian said...

salam..dr segmen yg sme..jemput singgah ye :)

http://destinicinta.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

Ubaidullah Jaafar said...

Assalamualaikum ,, Saya dari segment yg sama jugak =)

http://ubaidullahjaafar.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Nurul Najihah said...

najihah dr segmen yg same ... jalan2 + follow sinie

mai links
http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Nurul Najihah said...

najihah dr segmen yg same ... jalan2 + follow sinie

mai links
http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

RadhiahIlyas ใƒƒ said...

dari segmen sama, singgah n follow :) catberrymilk.blogspot.com

RadhiahIlyas ใƒƒ said...

dari segmen sama, singgah n follow :) catberrymilk.blogspot.com

nur naa'irah said...

http://aqoustica.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Marlina Mohtar said...

Assalamu’alaikum, salam ukhuwwah =)

Singgah sini dari segmen blog yang sama

http://mawaddahrahmat.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Mimie said...

singgah dari segmen sama :)

http://www.mimiesya.my/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

adibah khairuldin said...

dr segmen yg same ... jalan2 + follow sinie http://menujusyurgamu.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . saya dah follow awak . harap awak follow blog saya ye :)

http://www.cikfie.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Adibah Hanun said...

Assalamualaikum. Terjah dari segmen yang sama. Comelnya blog awak ni! :)
http://xsweetnothings.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

aisyah humaira' said...

terima kasih kerana join :)

pastikah anda terjah semua peserta dan kemungkinan besar anda akan mendapat salah satu hadiah !!! :D

http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/terjah-blogger-awesome-di-tahun-baru.html

terima kasih sebab hadiah comel tu. hehe

Seneorita Baharin said...

As salam..dr segmen yg sama dear..bw n follow u :)

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Dear KHY said...

Hi, kite datang dari segmen yang sama, Happy blogging awak ^^V

http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

dhia adawiyah said...

haii .. assalamualaikum .. hehe .. Wieya pun dari segmen sama juga .. http://dhiaadawiyah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html ..

Cik Wieda said...

ASSALAMMUALAIKUM , Cikwieda dari segmen yg sama jemput singgah sini
-->
http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/01/terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy ,http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy ,http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

NJihe.am said...

Done follow, Dari segmen yang sama>> http://studioous.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Diera Tekikushika said...

Hai! salam perkenalan. dtg dr segmen sama, jom g blog kita meh. =)

NNAISYHAH said...

Goodluck ye awak. Saya pun dari segmen yang sama. Semoga kita menang. Hikhikhik. Btw dah follow awak dah.

http://apple-crunchh.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html



NNAISYHAH said...

Goodluck ye awak. Saya pun dari segmen yang sama. Semoga kita menang. Hikhikhik. Btw dah follow awak dah.

http://apple-crunchh.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html



Izza Sakura said...

hi dr segmen sme gk,fllow sni

Mimie Najib said...

asslmkm tuan blog.. :)
akk singgah sini dari segmen yang sama..

kalau sudi meh la singgah sini kjap ye..

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-bersama-aisyah.html

Yana Zulkifli said...

http://dairihatiyana.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Salam singgah ^_^ dr segmen yang sama!

Ubaidullah Jaafar said...

Salam terjah ,, Dari Blogger Baru

http://ubaidullahjaafar.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

cik RQS said...

assalamualaikum..datang dari segmen yg sama..maaf lambat singgah sini..hihi..=)



http://qasehsaifudin.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Nabila Medan said...

singgah dari segmen sama! jom ke blog nabila =D
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Izza Sakura said...

http://izza-sakura.blogspot.com/2013/01/segmen-2013.html join ye,