Monday, December 24, 2012

Giveaway Akhir Tahun 2012 Dan Awal Tahun 2013

Bismillahirrahmanirrahim... Assalamualaikum!
klik banner untuk join! :')


Kenangan atau peristiwa yang tidak dilupakan sepanjang 2012- Err, kenangan atau peristiwa yang tak dapat dilupakan sepanjang 2012 waktu saya pergi kem kat sekolah. Aktiviti-aktiviti yang diadakan sangat lah menarik! Sampai sekarang saya masih tidak lupa k.Anne fasi kumpulan saya. Dia sangat lah sporting. Sampai kumpulan kami dapat tempat yang pertama. Hehe. Itu jelah kot~
Gambar kenangan bersama kumpulan ukhuwah yang mantop! 
Harapan atau impian atau wish untuk tahun baru ini~ -Banyak harapan sebenarnya! Yang pertama sekali saya nak banggakan mak dan abah dengan keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan. Saya nak jadi orang yang berjaya. Saya nak berjihad fi sabilillah. Saya bukannya baik sangat. Cuma dah penat nak jadi jahat. Doakan saya. Saya sangat perlu semangat dan doa dari kalian semua. Sangat sangat!



7 comments:

Honey Yeo said...

insyaAllah,semoga harapan untuk tahun baru ini tercapai,amin!! :)
thanks for join this GA :D

Cik Amal said...

good luck dearr

Honey Yeo said...

ada pertambahan syarat dan hadiah dari sponsor,hope berkunjung semula ye,thanks! :)

✸Maizatul Nurirwane Idr✸ said...

Follow ;) dari GA http://softness-self.blogspot.com/2012/12/giveaway-akhir-tahun-2012-dan-awal.html

✸Maizatul Nurirwane Idr✸ said...

Follow ;) dari GA http://softness-self.blogspot.com/2012/12/giveaway-akhir-tahun-2012-dan-awal.html

✸Maizatul Nurirwane Idr✸ said...

Follow, jom sini GA yang sama

http://softness-self.blogspot.com/2012/12/giveaway-akhir-tahun-2012-dan-awal.html

eymasu said...

terbang dari GA yang sama..jemput dtg blog saya..(^_^)DKDE