Sunday, April 8, 2012

"SEGMEN NASZ : PROMOSI BLOG"


Assalamualaikum!! 


Waaa~ kan maen semangat lagi...
Entry nie penuh dengan warna-warna Cinta memandangkan abg Nasz kita masih lagi 'Pengantin Baru' erkkk... ya ke? hehe.. 
Mesti tngh senyum kan? Keh3


Haha... lama sungguh tak join segmen.
Huhuuu~ busy cikit coz nk PMR tahun nie... 
Lagipun, sy nk tebus kesalahn saya waktu UPSR... Nk buat yang Terbaik untuk Mak dan Abah. Husna jnji! InsyaAllah~
Untuk kak Dayah pun yang sentiasa bg semangat kat Husna. Hihihi~
Kawan2! Teruskan perjuangan... Yeah!!


Kot ye pun sempat lagi join segmen deh? Hehe....(^_^)
Okay lahh... gini deh,
To all yang join segmen PROMOSI BLOG nie sudi-sudi lah bertandang ke blog kte yang 'sangat comel' nie, ahaks! =)
Jgn lupa tekan button follow plak taw!
Nt kte jnji kte follow blik.. hek3


Tata! Jumpe lagi... 

9 comments:

NasZ said...

thanx sudi join

Masz Sidek said...

BW dr segmen yg sama...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

LoveJean said...

dtg dri segmen sama....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/time-untuk-promosi-blog-dari-segmen-abg.html

Cik Adieb said...

Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Peace :D

lyana kamal said...

promote ur blog here :)
http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/group-promosi-blog-by-nasz.html

farhanamasdo said...

segmen sama . follow here . jom datang sini
http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

Ary ariasputera said...

yuhuuu.. salam mesra wat awak...
ary dari geng Nasz...dtg nk folo..
ni untuk awak ye..

http://ariasputera.blogspot.com/2012/04/seken-round-promosi-blog-dengan-nasz.html

PeRmAtA bIrU said...

hai saya datang jalan2 dan follow sini... salam perkenalan...:)

-puteri istana biru-

Mr. E'raz Fadli said...

Blogwalking dari segmen segmen-nasz-promosi-blog..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html