Thursday, July 14, 2011

SEGMEN 4: MARI-MARI PROMOTE BLOG KAW3X


Segmen Mari Promote Blog Kaw3x ! haaaa Kaw tiga kali tu yang tak tahan tu :p
jommm lihat !
nk join ?senang je ...just click on the banner ok !

ha ,bace dulu syarat-syarat nye ...da bace ?tgk bawah nie pulak !
^
^
*Korang nak tulis apa dalam entri tu terserah dan gunalah gaya apa sekalipun janji syarat-syarat kat atas tu dipenuhi... Senang je kan segmen mudah-mudah je senang nak join dan tak pening kepala nak buatkan hehehe, Segmen ini berkuatkuasa bermula jam 12am 14.07.2011 ini sehinggalah 11.59pm 14.07.2011... so apa lagi tak rugi pun kalau join... sama-sama akan merasa kelebihannya... (copy paste je dr abg yen 


tag:
Iffah
Iki




4 comments:

Abg Yen said...

salam...tq sudi join segmen abg yen...hehehe nice blog

ame elms ! said...

hello there . ame singgah sini dari list Segmen Mari Mari Promote Blog Kaw3X anjuran Abang Yen kita itu . :)

jum jemput singgah blog ame pule . ;) and ohh , keep on blogging and dont stop ya .

have a nice day ahead ! :)

ninie_azriena said...

salam ziarah rakan blogger..
ninie dtg terjah dari segmen abg yen..
eppy blogging ye,, (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-4-mari-mari-promote-blog-kaw3x.html

umi kokmie said...

hai. singgah dari segmen abg yen..
jom singgah minggah blog lagi jom..